Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL
Partit suspés amb burla arbitral a Piles
22/02/2010-El partit que havia de disputar la Vall d'Alfàndec a Piles es va suspendre al minut 70 amb el marcador de 0-0 i després de que l'àrbitre senyalara un penalti a favor dels vallers i els jugadors del Piles l'agrediren.
 

La sort no acompanya enguany al primer equip de la Vall d'Alfàndec que va viure el passat diumenge una situació dantesca contra el Piles. L'equip disputava un partit molt igualat, amb un Piles molt ben plantat i empleant-se amb duresa contra els 'groguets'.

La emoció del partit es va veure embrutada per l'actuació arbitral, més digna d'un somni que de la realitat.

Quan el partit estava disputant-se al minut 68, l'àrbitre va assenyalar un penal que provocava la reacció de tots els jugadors del Piles que el van envoltar i un d'ells el va agredir. Quan va poder eixir de la tangana, l'àrbitre es va tancar al seu vestidor i els ànims es van calmar.

Però quina va ser la sorpresa quan va eixir disposat a reanudar el partit, però dient que rectificava el penal perquè pensava que s'havia equivocat. Ni els jugadors locals, als qui beneficiava aquesta "iluminació" s'ho creien, mentre que els visitants es mostraven estupefactes.

Al final tot una escena de risa per a que els 22 protagonistes del futbol regional vegen com un àrbitre es riu als seus nassos.

El club prendrà mesures per a que es reanude el partit
Independentment de que el penal fóra o no, l'àrbitre el va assenyalar i per tant, es de tota justícia que s'execute. Per tant la Vall demanarà al Comité de Competició que el partit es reanude en les mateixes condicions i situació que estava: el Piles amb un home menys i amb un penalti a favor de la Vall.

Un altra "perla" de l'acta arbitral
L'àrbitre del partit excusa que no es reanudara el partit en que "el Piles no quiere jugar si no pito falta a favor del equipo local Piles CF y la Vall d'Alfàndech no quiere jugar el partido si no pito penalti a favor del equipo visitante Vall d'Alfàndech CF y ambos no se ponen de acuerdo".

 

Miguel Vidal en una jugada del partit

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol