Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL
La decisió del Comité: "El penalti más largo del mundo"
25/02/2010-El Comité de Competició ja ha donat una resolució al cas del Piles-Vall d'Alfàndec en una lògica decisió: el partit haurà d'acabar-se en les mateixes condicions que estava disputant-se. I el que era més evident de tot, a pesar del possible error arbitral, el penalti haurà de llançar-se.
 

El Comité de Competició ha donat la seua resolució i ha sigut evident en la seua decisió. Deixant de costat les opinions dels qui afirmaven que es donaría el partit per guanyat a la Vall d'Alfàndec pels greus incidents protagonitzats pel Piles, era lògic que en cap cas es deu "inventar" el resultat d'un partit.

La Federació ha decidit que els 20 minuts que falten hauran de disputar-se, i que el penal que va assenyalar l'àrbitre s'haurà de llançar. Per tant, al partit li resten 20 minuts per disputar-se, i el Piles jugarà amb 9 i la Vall d'Alfàndec amb 11. Eixa era la situació del partit. La data i el lloc on es disputarà el partit la comunicarà el Comité pròximament, i serà a porta tancada en un camp neutral.

Fonts privades de la Federació destaquen la peculiaritat de la situació i han estat a punt de citar als dos equips a València per a resoldre bé el cas. Tanmateix aquesta última mesura no ha fet falta i finalment s'ha imposat la lògica en el complicat món del futbol regional.

 

El penalti más largo del mundo

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol