Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
El femení derrota un rival directe i apura la salvació
01/03/2010-L'equip de futbol femení de 1ª Regional va salvar el seu primer 'match ball' contra un rival directe per la salvació. Les 'groguetes' van derrotar al Marítim C amb dos gols de Marina i intentaran repetir victòria la pròxima semana per tal d'arribar al final de lliga amb opcions de salvar-se. El dissabte a les 5 de la vesprada el femení disputarà un altre partit clau al camp Municipal Juan Peiró del Real de Gandia.
 

L'equip de futbol femení de 1ª Regional va aconseguir una importantíssima victòria davant el Marítim C, un rival directe en la lluita per evitar el descens. El partit va estar marcat per les baixes d'ambdos equips, ja que tant les valleres com el Marítim arribaven a l'enfrontamet baix mínims.

El partit va estar molt igualat pero sobretot la primera part que va ser de tanteig i va acabar amb l'empat a 0 inicial. La segona meitat va ser més intensa amb alternatives per als dos equips però finalment la Vall va conseguir ser més efectiva. Dos gols de Marina posaven el 2-0 al marcador i a pesar de que el Marítim retallava distàncies en el minut 90, les 'groguetes' no teníen problemes en mantindre la victòria fins al final.

Pròxim repte: Real de Gandia-Vall d'Alfàndec
Les opcions de salvar-se passen per guanyar-li al Real de Gandia al seu camp. L'enfrontament de la primera volta a Tavernes va ser totalment 'groguet', pero les del Real van conseguir marcar en l'únic xut a portería que van fer en tot el partit mentre que les 'groguetes' van errar totes les ocasions que van tindre.

Dissabte a les 17:00 hrs. al Municipal Juan Peiró del Real de Gandia, partit decisiu entre el Real i la Vall d'Alfàndec

 
Equip a Torrent
Jugada del Torrent-Vall d'Alfandec

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol