Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
El Comité accepta aplaçar el Real-la Vall
05/03/2010-El partit decisiu per a la salvació de l'equip femení de 1ª Regional entre el Real de Gandia i la Vall ha sigut aplaçat pel Comité. Aquesta jornada sols hi haurà dos partits de futbol femení, ja que el A de futbol base té jornada de descans.
 

L'equip A de la Vall d'Alfàndec no jugarà el partit decisiu contra el Real de Gandia el pròxim dissabte, tal i com estava previst. El club ha realitzat les gestions oportunes i el Comité de Competició ha decidit acceptar les alegacions de la Vall, que no disposava de les suficients jugadores per a disputar el partit. El club hauría caigut en una alineació indeguda i a pesar de que es va contactar amb el Real de Gandia per a aplaçar el partit de bona fe per acord entre els clubs, la no resposta del club del Real va fer que la Vall prenguera les mesures oportunes de cara a Federació.

Per tant, aquest cap de setmana sols hi haurà dos partits de futbol femení: el que enfrontarà al futbol base B contra l'Atlètic Sagutino i el que enfrontarà al B de 2ª Regional de futbol 11 contra l'Sport Base Ontinyent.

Horaris dels partits:

Futbol Base Femení
Dissabte a les 12:00 hrs. At. Saguntino-Vall d'Alfàndec B
Futbol 2ª Regional
Diumenge a les 15:00 hrs. Vall d'Alfàndec B-Sport Base Moixent

 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol