Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL
La Vall derrota al Piles i es coloca en segona posició
21/03/2010-Àngel va marcar el famós penalti de Piles i els 'groguets' van acabar marcant 4 gols al Piles per a encaramar-se a la segona posició de la classificació. El Xeraco té 8 punts més, però amb dos partits més i el pròxim diumenge la Vall visita el camp del Bellreguard sense marge d'error si vol optar a l'ascens.
 

La Vall d'Alfàndec va derrotar al Piles per 0 a 4 en els 20 minuts de partit que es van disputar al Municipal Juan Peiró del Real de Gandia, a porta tancada i en les mateixes condicions en que es va suspendre el partit a Piles.

L'enfrontament va ser dirigit pel mateix colegiat, Federico Manuel Tesone, i tot supervisat per el Director de la Delegació d'Àrbitres de Gandia, Pepe Enguix (exlinier de Primera Divisió).

Amb la victòria els 'groguets' es sitúen en segona posició a 8 punts del Xeraco, però amb dos partits menys que el líder. És per açò que als de Bauti no els queda marge d'error, han de sumar de tres en tres per a que quan arribe la jornada de descans del Xeraco estar a 2 punts d'ells i haver distanciat a rivals directes com el Real o el Bellreguard. De ser així, l'equip tindría les opcions intactes de pujar a 1ª Regional. Però també es un arma de doble fil, perquè en cas de punxar quedaríen totalment descartats esperant una debacle del màxim favorit.

 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol