Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
Doble victòria al futbol base femení
28/03/2010-L'equip del a Vall A va derrotar fora de casa al València CF D per 2 a 4 i el B va derrotar en casa al Deutsche Schule de València per 5 a 4. Excel.lent cap de setmana per a la cantera 'grogueta' que ademés va veure com Lorena Company debutava al primer equip de 1ª Regional fent un excel.lent partit.
 

Les xiquetes dirigides per Hèctor del B van derrotar el dissabte per 5 a 4 al Deutsche Schule, avançant així a l'equip de València en la classificació. El partit va ser dominat per les valleres i tan sols la falta de puntería i algun descuit defensiu van fer que el resultat siguera tan ajustat. A pesar de que la diferència de físic era abismal, les menudetes de la Vall van jugar de tú a tú i van passar per damunt de les visitants.

Les xiqutes dirigides per Aitor de l'A van aconseguir la victòria al camp del València CF contra el D. El resultat va ser de 2 a 4 i també va ser un partit molt vistós i competit, i es tancava un excel.lent cap de setmana per a la cantera grogueta.

La 'guinda' la va posar Lorena Company, que va debutar amb el primer equip de futbol femení i va fer un excel.lent partit amb les 'groguetes'. Enhorabona Lorena!

 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol