Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL SALA
La Vall jugarà a 1ª Provincial la pròxima temporada
23/04/2010-La Vall d'Alfàndec ha aconseguit el seu primer títol oficial en proclamar-se campió de lliga de 2ª Provincial de futbol sala. L'equip ha fet una temporada senzillament espectacular dominant la classificació de principi a final. Amb aquest títol, l'equip es guanya un merescut ascens a 1ª Provincial i li permet disputar una categoría molt competitiva per a seguir creixent.
 

L'equip de futbol sala de la Vall d'Alfàndec-la Catedral, dirigit per Llorenç Pedrós, ha aconseguit guanyar la lliga de 1ª Provincial de forma autoritaria. Deu punts de ventaja sobre el segon classificat, el Limset Xàtiva, i setze sobre el tercer classificat, el Futbol Sala Sueca, van permetre als groguets proclamar-se campions abans d'acabar la temporada.

La Catedral culmina així una trajectòria de treball que ve realitzant-se en els últims anys i aconsegueix quedar-se a les portes de la categoría Nacional. Per baix queden dues categories més, la 2ª i la 3ª Provincial. A pesar de que el bot de categoría és important, el club es mostra ambiciós en poder conformar un equip que aspire a lluitar per objectius importants. Sense arribar a pensar amb un altre ascens, el que si preten la Vall és consolidar a l'equip en 1ª Provincial i poder optar a una altra pujada de categoría a curt plaç.

Una temporada senzillament espectacular
Els números d'aquesta temporada son aplastants, l'equip ha marcat 133 gols (màxim golejador) en 22 partits, n'ha rebut 74 (segon equip menys golejat) i sols ha perdut dos partits en tota la temporada. Paradòxicament una de les derrotes va ser lògica contra el Futbol Sala Sueca per 5-6 al Pavelló de Tavernes, però la segon derrota va ser contra La Canyada, equip que ha acabat cuer amb tan sols 6 punts i 2 úniques victòries. La derrota contra el cuer va arribar en un moment clau de la temporada i va servir de reacció per a contar la resta de partits per victòries i guanyar la lliga sense relaxació.

El club seguirà treballant pel futbol sala
La Vall d'Alfàndec no s'adormirà pensant que ha aconseguit l'ascens i seguirà treballant per consolidar la secció de futbol sala a Tavernes de la Valldigna.

 
 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol