Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
Dos empats per a alegrar la jornada de futbol femení
28/04/2010-L'empat del futbol base A contra el Valencia CF D (4-4) i el del B de futbol 11 contra l'Enguera (1-1) van ser els únics punts sumats per la secció de futbol femení. El futbol base B va perdre contra un dels 'cocos' del seu grup, el Marítim, mentre que l'A de futbol de 1ª Regional segueix el seu via crucis particular després de consumar-se el descens a 2ª Regional.
 

L'equip A de futbol base femení va aconseguir un treballat empat al camp del València CF D mentre que el B de futbol de 2ª Regional va aconseguir un empat contra l'Enguera. Precisament els dos equips protagonitzen el doble 'derbi' contra la UD Tavernes, en futbol base el dissabte a les 12 del matí i en futbol de 2ª Regional el diumenge a les 6 de la vesprada.

El B de futbol base va complir en el seu partit contra el Marítim a pesar de la derrota, i és que l'equip de la capital és un dels més complicats de la categoría.

Difícil final de lliga per a l'A de Primera Regional
L'equip A de futbol 11 segueix el seu 'via crucis' particular en una final de temporada complicadíssim que s'ha fet més difícil una vegada s'ha confirmat el descens de l'equip a 2ª Regional. A les xiques no els queda altre remei que donar la cara fins que acabe la temporada i tant el club com l'afició han de donar suport a aquest equip que ha lluitat com cap altre i que es mereixen un premi per l'esforç i la capacitat de sacrifici que han demostrat.

 
La Vall d'Alfandec B

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol