Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
Dos empats per a alegrar la jornada de futbol femení
28/04/2010-La Vall d'Alfàndec A de futbol base femení va derrotar al Tavernes amb un 3-1 que es va quedar curt pels mèrits que es van vore sobre el camp. L'A de 1ª Regional també va guanyar al Discóbolo per 4-1..
 

El 'derbi' de futbol base femení entre la Vall d'Alfàndec i el Tavernes va ser de color 'groguet' i les xiquetes dirigides per Aitor van guanyar l'enfrontament de manera solvent i amb un resultat curt pel que es va vore sobre el terreny de joc. Les valleres es van avançar al marcador i encara que el Tavernes va aconseguir empatar, la segona envestida de les valleres va ser definitiva. Al final 3-1 i un bon partit per a l'equip que suma tres punts més al seu casiller.

L'equip A de 1ª Regional va aconseguir una victòria molt treballada contra el Discóbolo la Torre per 4-1. A pesar dels últims mals resultats, l'equip aconsegueix una victòria fruit del treball que han vingut realizant en les últimes semanes.

El B de futbol base no va poder puntuar al camp del Vila-Real mentre que el B de futbol de 2ª Regional va caure golejat contra el Tavernes a l'altre 'derbi' del cap de semana.

 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol