Inici | Club | Futbol | Futbol femení | Futbol sala | Classificacions
ACTUALITAT > FUTBOL FEMENÍ
Els equips de futbol femení despedixen la temporada
07/05/2010-Els dos equips de futbol femení conclouen la competició lliguera aquest cap de semana i intentaran despedir la temporada amb victòria. L'A visitarà al Mislata i el B rebrà la visita del Xeresa, on ja van guanyar a la primera volta. Als equips de futbol base femení encara els queden unes cuantes jornades per disputar.
 

Els dos equips de futbol femení de la Vall d'Alfàndec acaben la lliga regular el pròxim cap de semana amb la disputa dels seus respectius compromissos lliguers. L'A visitarà al Mislata, segon classificat de la lliga amb el descens ja consumat i amb la intenció d'aconseguir la victòria per tal de no acabar la lliga com a últimes classificades. L'equip dirigit per David i Miguel va guanyar la passada semana i han acabat la lliga amb la plantilla molt limitada per les lesions.

El B dirigit per Adán acabarà la lliga a casa en un partit bonic contra el Xeresa. Les groguetes van aconseguir endur-se els tres punts del camp de les xereseres i intentaran acabar la lliga deixant els tres punts a casa. El partit serà al Municipal de Tavernes el pròxim diumenge a les 15:00 hrs.

Els dos equips de futbol base femení disputaran els partits en dissabte. A les 12 del matí, el B dirigit per Hèctor rep al Mare Nostrum A, mentre que l'A dirigit per Aitor visita al Carcaixent la vesprada del dissabte a les 16:30.

 

 

 

 

 

Vall d'Alfàndec Club de Futbol